Werkgevers

Op zoek naar dé bachelor of master professional voor uw bedrijf?

Wilt u als werkgever niet langer uw openstaande landbouw vacaturesfood vacatures  of banen levensmiddelenindustrie op allerlei algemene vacaturesites plaatsen? Wilt u niet langer betalen voor naambekendheid en reacties van kandidaten voor wie u géén interesse hebt?

Dan biedt AgriFoodMatch u vanaf nu de mogelijkheid om uitsluitend met die agri- en foodprofessionals in contact te komen die u zoekt. AgriFoodMatch investeert in het aantrekken van hoger opgeleide kandidaten.

Daarom is AgriFoodMatch vanaf nu  agri en food vacaturebank voor u!

Heeft u vragen?
Via een telefoontje +31 (0)43 - 6042292 of e-mail info@agrifoodmatch.nl krijgt u zo snel mogelijk antwoord.
AgriFoodMatch kijkt uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking!
dsm-firmenich

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren