Partners

Groeien doe je door samen te werken en daarom is AgriFoodMatch trots op haar samenwerkingen met onderstaande partners.

 

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Nieuwe jobs Agro & Food

Zuidwolde
Verkoopleider
Hybride waarvan ┬▒ 2 dagen in Amsterdam
Brand Manager Ruminants
Nieuwegein en werken vanuit huis. Regelmatig op reis.
International Portfolio Manager Agrifood
Werken op kantoor in het Scelta Institute in Venlo en werken vanuit huis
International Salesmanager
Berkel-Enschot
Directeur
Twilmij

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren