Plaatsen van vacatures

U kunt op AgriFoodMatch zelf Agri en Food vacatures plaatsen en bedrijfspresentaties invoeren of verwijderen. Dit kunt u doen in onze werkgeversportal waar u via onze website kunt komen. Hieronder een korte toelichting:

Invoeren van vacatures of bedrijfspresentatie

 • Om zelf uw vacatures en uw bedrijfspresentatie in te voeren heeft u inloggegevens nodig om toegang te krijgen in onze werkgeversportal.
 • Vraag als volgt inloggegevens voor de werkgeversportal aan:  Ga naar ‘Werkgever´ en klik vervolgens op ‘Aanvragen Inloggegevens'. U ontvangt via de email uw persoonlijke inloggegevens.
 • Indien u vóór 14.00 uur inloggegevens aanvraagt, dan ontvangt u deze nog dezelfde dag. Na 14.00 uur ontvangt u uw inlog de volgende werkdag voor 10.00 uur.
 • Met deze inloggegevens kunt u in de werkgeversportal uw vacatures en bedrijfspresentatie zelf invoeren.
 • U ontvangt nadat u de vacature heeft geplaatst via de email een opdrachtbevestiging van de plaatsing.
 • Binnen 1 week ontvangt u van ons de factuur via de email.
 • Na iedere maand ontvangt u per e-mail de bezoekerscijfers van uw advertentie.

Wijzigen van vacatures of bedrijfspresentatie

 • Wilt u uw advertentie tussendoor wijzigen, dan kunt u via  het kopje ‘Inloggen’ in de header van onze website inloggen en deze wijzigingen zelf  in de werkgeversportal doorvoeren.

Verwijderen van vacatures of bedrijfspresentatie

 • Alle vacatures worden automatisch na 2 maanden verwijderd. U krijgt daarvan een bericht.
 • Mocht u de vacature na 2 maanden nog niet hebben ingevuld dan kunt u de vacature  eventueel voor 1 maand GRATIS verlengen.
 • Heeft u de vacature met succes ingevuld dan kunt u via  het kopje ‘Inloggen’ in de header van onze website inloggen en de vacature zelf in de werkgeversportal verwijderen.
 • Wilt u de bedrijfspresentatie verwijderen, dan kunt u een mailtje sturen naar info@agrifoodmatch.nl. Wij zullen de bedrijfspresentatie dan voor u verwijderen.


Voor vragen kunt u AgriFoodMatch bereiken op +31 (0)43 - 6042292.

Heeft u vragen?

Via een telefoontje +31 (0)43 - 6042292 of e-mail info@agrifoodmatch.nl krijgt u zo snel mogelijk antwoord.

AgriFoodMatch kijkt uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking!

Nieuwe jobs Agro & Food

Combinatie van kantoor in Giessen en bij de klant. Deels werken vanuit huis is mogelijk.
Quality Consultant Feed
Giessen, deels thuis werken is mogelijk
Labeling Specialist
Wijchen
QESH-Manager
Nederland- home office
Klantbeheerder landelijk
dsm-firmenich

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren