Food, industrie, Food, foodservice
Flevoland

Vandemoortele N.V.

Ottergemsesteenweg zuid 806, 9000 GENT
+3292401800

Kernactiviteiten

Vandemoortele in Zeewolde produceert en vermarkt (vloeibare) margarines, halvarines, spreads, bak & braad, frituurvetten en oliën voor consumenten, bakkerijen, catering en industriële verwerking. Dit gebeurt zowel onder merken als Diamant®, Gouda’s Glorie® en Reddy®, als ook onder private label.

Over ons

Vandemoortele is een groeiend Europees familiebedrijf, werkzaam in 2 divisies: Margarine, Culinary Oils and Fats (MCOF) en Bakery Products (BP). Ze werken aan een visie met meer dan 5.200 medewerkers en 28 productielocaties in 12 Europese landen: het beste willen bieden op het gebied van smaak, kwaliteit en service.
Vandemoortele in Zeewolde, waar jij wellicht aan de slag gaat, produceert en vermarkt (vloeibare) margarines, halvarines, spreads, bak & braad, frituurvetten en oliën voor consumenten, bakkerijen, catering en industriële verwerking. Dit gebeurt zowel onder merken als Diamant®, Gouda’s Glorie® en Reddy®, als ook onder private label.
Share
Vandemoortele N.V.

Recente vacatures van Vandemoortele N.V.

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren