Food, industrie, Food, foodservice
Flevoland

Vandemoortele N.V.

Ottergemsesteenweg zuid 806, 9000 GENT
+3292401800

Kernactiviteiten

Vandemoortele in Zeewolde produceert en vermarkt (vloeibare) margarines, halvarines, spreads, bak & braad, frituurvetten en oliën voor consumenten, bakkerijen, catering en industriële verwerking. Dit gebeurt zowel onder merken als Diamant®, Gouda’s Glorie® en Reddy®, als ook onder private label.

Over ons

Vandemoortele is een groeiend Europees familiebedrijf, werkzaam in 2 divisies: Margarine, Culinary Oils and Fats (MCOF) en Bakery Products (BP). Ze werken aan een visie met meer dan 5.200 medewerkers en 28 productielocaties in 12 Europese landen: het beste willen bieden op het gebied van smaak, kwaliteit en service.
Vandemoortele in Zeewolde, waar jij wellicht aan de slag gaat, produceert en vermarkt (vloeibare) margarines, halvarines, spreads, bak & braad, frituurvetten en oliën voor consumenten, bakkerijen, catering en industriële verwerking. Dit gebeurt zowel onder merken als Diamant®, Gouda’s Glorie® en Reddy®, als ook onder private label.
Share
Vandemoortele N.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren