Actuele food vacatures in de foodsector voor bachelors en masters

9 vacatures gevonden
Onder food vacatures verstaan we vacatures binnen de voedingsmiddelenindustrie. Je kunt hierbij denken aan QA managers, supply chain managers en productmanagers. Vind hier je ideale match!

Werken in de foodsector

In Nederland produceren we ontzettend veel voedsel. Denk aan vlees, melk, zaden, groenten, kruiden, grondstoffen etc. Al het voedsel moet uiteindelijk bij de consument komen. Daarnaast moet de kwaliteit van deze voedingsmiddelen continu gewaarborgd worden. Onze werkgevers zijn daarom continu op zoek naar product managers, supply chain managers en QA managers voor de voedingsmiddelenindustrie.

Ben jij de specialist die zorgt dat al het voedsel zonder verlies van kwaliteit en zorgt dat het voedsel snel bij de consument komt? Bekijk dan onze Agrofood vacatures.
Lopik
2 dec. 2021

Supply Chain Manager (lid MT)

People manager met focus op samenwerking, efficiency en betrouwbaarheid. Groei managen door processen en mensen naar een hoger niveau te tillen.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Dronten
1 dec. 2021

Lecturer in Food chain management

International education is your passion and you would like to contribute to the professional development of international students?
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Leerdam
1 dec. 2021

QA Coördinator

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van ons kwaliteitssysteem. Jouw afdeling is kwaliteitsbewaker van onze producten en dienstverlening. Samenvatting...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Oudenhoorn
30 nov. 2021

Quality Manager

Als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor alle kwaliteitsonderwerpen en food safety gerelateerde issues voor de Oudenhoorn productie site.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Zaandam
30 nov. 2021

Supervisor Productie

De Productie is verdeeld in drie éenheden (1. Roast & Ground, 2. Pads, 3. Capsules)  van ongeveer 20-25 FTE die samen een Team vormen. Op elk team staat een Supervisor I en een...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Giessen/Home office
29 nov. 2021

Labelling en specificatie specialist Feed/Food

Voor onze klanten verzorgen wij labelchecks, specificatiebeheer en stellen we verhandelbaarheidsrapporten op. Ben jij de labelling en specifiactie expert die we daarvoor zoeken?
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Leeuwarden
25 nov. 2021

Plant Manager (Lid MT)

Ervaren operationele manager met track record binnen voedselproductie omgeving. Operationele planning / inkoop en het aansturen van productie, expeditie en kwaliteit.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Gorinchem (regelmatig reizen binnen Europa)
22 nov. 2021

International Account Manager

Verantwoordelijk voor de omzet- en winstdoelstellingen in Europa. Ambitieus internationaal commercieel talent.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Warmenhuizen (NH), circa 15% internationaal reizen
22 nov. 2021

(Jr) Traders

Enthousiaste pionier en relatiebouwer met handelsmentaliteit en gevoel voor andere culturen. Zelfstandig uitbouwen van het handelsresultaat op de landen in jouw regio.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Twilmij

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.