Over AgriFoodMatch

De start: marktleider in België

Vacaturesites zijn onmisbaar bij het maken van de juiste match tussen werkgever en werknemer. Maar de meeste vacaturesites zijn algemeen en plaatsen jobs uit allerlei verschillende sectoren. Dat heeft een groot nadeel. Er is geen focus, waardoor het invullen van jobs langzamer en minder optimaal verloopt.

Wij vonden dat dit beter kon. Daarom zijn we in 2008 in België begonnen met een vacaturesite gericht op hoger opgeleiden binnen de agrarische sector. Met actuele vacatures van bedrijven in de land- en tuinbouwsector kunnen professionals via ons platform een nieuwe job vinden in de agribusiness. Dit concept sloeg enorm aan en onder de naam AgriMatch werden we marktleider in België. 

De volgende stap: verbetering en uitbreiding

We zijn altijd gefocust op het verbeteren van ons platform. Zo werden er in 2011 bedrijfsprofielen toegevoegd aan de site. Op die manier kunnen bedrijven zich nog beter profileren en kunnen werkzoekenden sneller zien welke bedrijven in een bepaalde sector werkzaam zijn.

In 2013 gingen we vervolgens internationaliseren door uit te breiden naar de Nederlandse en Duitse markt. Met een breder werkgebied kunnen we nog beter inspelen op de wensen vanuit de markt.
In 2016 gingen we ons naast de agri-sector ook richten op vacatures in de food-sector, omdat deze twee sectoren nauw met elkaar verbonden zijn. Onze naam veranderde van AgriMatch naar AgriFoodMatch.

Inmiddels is AgriFoodMatch uitgegroeid tot het toonaangevende vacatureplatform voor werkgevers en professionals op bachelor- en master-niveau in zowel de agri- als foodsector.  

Onze missie

De arbeidsmarkt is een veelzijdige en complexe markt waar allerlei verschillende aspecten een rol spelen. Maar uiteindelijk draait het toch maar om één ding. De juiste werknemer, gekoppeld aan de juiste job, bij de juiste werkgever.

Dat is de missie van AgriFoodMatch: de perfecte match tot stand brengen tussen werkgever en werknemer. Met het meest actuele en uitgebreide vacatureoverzicht in de agri- en food-sector is ons platform de eerste stap naar een nieuwe job.

Daarom is AgriFoodMatch dé agri en food vacaturebank voor u!

Meer weten

Hebt u opmerkingen, suggesties of wilt u meer weten? 
Bel +31 (0)43 – 6042292 of stuur een e-mail naar info@agrifoodmatch.nl.

U kunt bovenin de header natuurlijk ook direct een inlog aanvragen voor het plaatsen van uw vacatures!

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Nieuwe jobs Agro & Food

Nederland/ Rayon nader overeen te komen
Sales Adviseur- Melkveehouderij en Gemengd bedrijf
Deurne, hybride werken bespreekbaar
Business Development Manager
Nederland + home-office
Account Manager Swine
Amsterdam/ home office
Sales Manager
dsm-firmenich

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren