Food, industrie, Food, foodservice, Food, retail en handel
Noord-Brabant

Royal Swinkels

De Stater 1, 5737 RV LIESHOUT
+31499428111

Kernactiviteiten

Royal Swinkels is een familiebedrijf van mouters en brouwers over de hele wereld, actief in horeca en retail. Vol lef varen we al ruim 300 jaar onze eigen, onafhankelijke koers. Dat betekent constant kwaliteit leveren, voor al onze hoogwaardige mouten, bieren en alcoholvrije dranken. We maken dit waar door operationele optimalisatie en constante innovatie. We denken daarbij verder dan vandaag, onze langetermijnvisie inspireert ons in alles wat we doen. Ons doel? Een nog mooier bedrijf doorgeven aan toekomstige generaties.

Over ons

Als onafhankelijk familiebedrijf zit het brouwen en mouten in onze genen. We ontwikkelen hoogwaardige dranken en zoeken altijd naar nieuwe kansen en onbenutte mogelijkheden.

Jaarlijks vinden tientallen authentieke biermerken hun weg naar de consument dankzij onze partners, horeca locaties en retailers over de hele wereld. We houden controle op de kwaliteit dankzij onze eigen mouterijen en geavanceerde selectieprocessen voor mout. We gebruiken mout voor onze eigen producten, maar exporteren het ook naar meer dan 1000 verschillende brouwers in meer dan 50 landen.

We zijn pioniers in hart en nieren, en zoeken continu naar nieuwe samenwerkingen en technologische ontwikkelingen. Zo werken we voortdurend aan slimme en duurzame manieren om blijvende waarde te creëren voor iedereen om ons heen.
Share
Royal Swinkels

Recente vacatures van Royal Swinkels

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Commodity Buyer

Lieshout/ Home office
Royal Swinkels
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren