Veelgestelde vragen

 • Wat is een Job Alert?
  AgriFoodMatch maakt het u gemakkelijk. In plaats van dat u dagelijks of wekelijks de nieuwste jobs bekijkt op de site kunt u automatisch de nieuwste vacatures van AgriFoodMatch via e-mail toegestuurd krijgen. Zodra een voor u interessante vacature op onze website wordt geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail.
 • Hoe maak ik een Job Alert aan?
  Daarvoor dient u zich eerst aan te melden met behulp van uw e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord, zodat u daarna zelf uw eigen criteria kunt instellen.
 • Zijn er kosten aan de Job Alert verbonden?
  Nee, deze service is gratis.
 • Hoe kan ik mij afmelden voor de Job Alert?
  Wilt u de mailtjes niet meer ontvangen? Onderaan elke e-mail staat een link om de Job Alert stop te zetten.
 • Hoe zie ik wat de nieuwste jobs zijn?
  Alle vacatures staan op chronologische volgorde met de nieuwste vacatures bovenaan. Ook staat bij iedere vacature de plaatsingsdatum vermeld.
 • Kan ik rechtstreeks via e-mail in contact komen met het bedrijf dat een vacature voor mij heeft?
  Ja, ga naar de desbetreffende vacature en klik op het e-mailadres of klik op “solliciteer”.
 • Waarom kwam ik een vacature tegen die al vervuld was?
  Het initiatief voor het verwijderen van vacatures ligt bij de opdrachtgevers. Zij moeten AgriFoodMatch direct op de hoogte stellen wanneer de vacature vervuld is.
 • Kunt u het antwoord op uw vraag niet terugvinden op AgriFoodMatch?
  Mail dan uw vraag naar info@agrifoodmatch.nl U krijgt dan direct een antwoord.
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Nieuwe jobs Agro & Food

Weert en periodiek reizen. Beperkt thuiswerken is mogelijk.
International Product Manager Calves
Oudenhoorn / Hellevoetsluis
Supervisor Potato Quality
Heerhugowaard
(Trainee) Keurmeester
Twilmij

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken