Food, industrie
Zeeland

Vogelaar Vredehof

Oude Rijksweg 13 B , 4413 NA Krabbendijke
+31113397100

Kernactiviteiten

Lekker hardfruit voor elk moment.

APPELS MET PEREN VERGELIJKEN
Hardfruit. De lekkerste snack voor onderweg. Bomvol vezels en vitaminen. Zoet of zuur. Knapperig, sappig, vol aroma. Uit het vuistje, of om te bakken of stoven. In de granola, op je boterham. Heet als de bliksem of verkoelend in een salade. Zoete verleider als toetje of hartig op de kaasplank. Appel of peer, probeer het allemaal. Appels met peren vergelijken is het lekkerste dat er is!

Vogelaar Vredehof zorgt er dagelijks voor dat miljoenen consumenten kunnen genieten van de lekkerste appels en peren. Het familiebedrijf is binnen een aantal generaties uitgegroeid van teeltbedrijf tot internationaal handels- en verpakkingsbedrijf. We zijn toonaangevend in de branche dankzij onze betrokken en deskundige medewerkers en moderne machinepark. Eigen koelfaciliteiten, innovatieve sorteer- en verpakkingslijnen, intensieve kwaliteitscontrole en de juiste selectie van producten en telers zorgen ervoor dat we grote retailers in binnen- en buitenland met ons eigen transport kunnen voorzien van topkwaliteit hardfruit.
Share
Vogelaar Vredehof
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren