Landbouw
Internationaal

N2- Applied

Hagaløkkveien 7 , 1383 Asker

Kernactiviteiten

N2 Applied heeft een technologie ontwikkeld die lokale productie van kunstmest op de boerderij mogelijk maakt met alleen dierlijke drijfmest, lucht en elektriciteit. Hierdoor worden schadelijke emissies drastisch verminderd en wordt tegelijkertijd een efficiënte meststof geproduceerd.

Over ons

N2 Applied heeft een technologie ontwikkeld die lokale productie van kunstmest op de boerderij mogelijk maakt met alleen dierlijke drijfmest, lucht en elektriciteit. Hierdoor worden schadelijke emissies drastisch verminderd en wordt tegelijkertijd een efficiënte meststof geproduceerd. Deze gepatenteerde plasma-technologie voegt stikstof uit de lucht toe aan drijfmest, waardoor het stikstofgehalte toeneemt. De reactie voorkomt het verlies van ammoniak en elimineert methaanemissies, waarmee het een echte oplossing is die helpt om de klimaatdoelstellingen op boerderijniveau én wereldschaal te bereiken!
Share
N2- Applied

Recente vacatures van N2- Applied

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Farm Integration Engineer

Hybride: Home Office + (inter)nationaal veld
N2- Applied

Commercial Agronomist Green Fertilizer

Hybride: Home Office + internationaal veld
N2- Applied
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?