Diervoeding/Feed
Gelderland

Q- Petfood

Aaltenseweg 63 , 7051 CN Varsseveld
+31315700150

Kernactiviteiten

Q-Petfood staat voor natuurlijk genieten voor huisdier en baasje! 100% natuurlijke ingrediënten voor het lekkerste dierenvoer is waar wij voor gaan!

Hoofdkantoor

Varsseveld

Over ons

Wij zijn Q-Petfood, pionier in het ontsluiten van het grote potentieel in natuurlijke diervoeding voor honden. Q-Petfood staat voor natuurlijk genieten voor huisdier en baasje! 100% natuurlijke ingrediënten voor het lekkerste dierenvoer is waar wij voor gaan! Met het Smuldier merk als marktleider binnen het diervoeding segment zetten wij 100% natuurlijk vers kwaliteitsvlees op de markt.

Missie / Visie

Huisdieren worden in de petfoodsector doorgaans benaderd als potentiële patiënt. Bijna ieder voer claimt ‘goed voor…’- eigenschappen. Het voer is geheel uitgedokterd zodat potentiële gezondheidsproblemen voorkomen kunnen worden. Terwijl voor ‘petparents’ het hebben van een hond juist vriendschap én liefde in het leven brengt. Voor ons mensen geeft eten smaak aan je dag. Wij vinden dat dat voor honden niet anders zou moeten zijn. Door van dagelijkse voermomenten echte genietmomentjes voor het huisdier te maken, zal de vriendschap tussen gezinsleden en hun hond verder versterken.
Share
Q- Petfood
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren