Food, industrie, Food, foodservice, Food, retail en handel
Noord-Holland

Westland Kaas

Zuiderzee 5, 1271 EP HUIZEN
+31355287528

Kernactiviteiten

Al 80 jaar is de Westland Kaas Groep een vertrouwde naam op de wereldwijde kaasmarkt. Onze Hollandse handelsgeest heeft de merken Old Amsterdam, Maaslander, Westlite en Trenta ver gebracht. Met expertise van kaas en de kaasmarkt spelen we precies in op de vraag van mensen naar een gezond product, verrassend en vernieuwend.

Hoofdkantoor

Huizen

Over ons

Westland is een familiebedrijf. Met passie voor kaas, lef en doorzettingsvermogen zoeken we altijd naar zinvolle vernieuwing met onze kaasmerken en in ons bedrijf. Dat maakt onze merken en ons familiebedrijf elke keer weer sterker. De Familie Bedrijven Award 2014 heeft ons onderscheiden als een ‘authentiek en innovatief familiebedrijf, ondernemend vanuit een gezonde Hollandse handelsgeest’.

Missie / Visie

Kaas van koeien die het goed hebben

Westland Kaas, de producent van Old Amsterdam en Maaslander, heeft zelf geen eigen koeien die melk leveren om de lekkerste kaas te maken. Melk verkrijgen we in Nederland van drie verschillende coöperaties. Deze coöperaties halen de melk op bij de boeren. De boer kiest ervoor wat voor soort melk hij wil produceren. Waarbij één ding als een paal boven water staat: de boer is erbij gebaat dat zijn koeien een goed leven hebben!
Share
Westland Kaas
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren