Tuinbouw, Landbouw
Zuid-Holland

Vreugdenhil Young Plants

Noord-Lierweg 35a, 2678 NA De Lier
+31174525200

Kernactiviteiten

Vreugdenhil Young Plants legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. Onder 28 hectare glas verspreid over vijf locaties in het Westland, kweekt Vreugdenhil Young Plants miljoenen warme groenteplanten, jonge sierplanten vanuit zowel zaad als stek en eetbare plukgroenten (Pick-&-Joy). Vreugdenhil Young Plants is een belangrijke speler binnen de Nederlandse glastuinbouw en streeft ernaar tot de top te blijven behoren, iedere dag weer, al meer dan 45 jaar.

Hoofdkantoor

De Lier

Aantal medewerkers nationaal

Circa 100 vakkundige vaste medewerkers en circa 200 - 350 uitzendkrachten per dag.

Over ons

Vreugdenhil Young Plants legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. In vier vestigingen kweken we warme groenteplanten, jonge sierplanten vanuit zaad als stek en eetbare plukgroenten op. We zijn een vakkundige en klantgerichte partner met als resultaat het beste kwaliteitsproduct. Omdat voor u alleen het beste telt. Al meer dan 45 jaar.

Vreugdenhil Young Plants is een belangrijke speler binnen de Nederlandse glastuinbouw. Elke dag streven we ernaar tot de top te blijven behoren. Optimaliseren, innoveren en samenwerken zijn drie van onze belangrijkste kernwaarden.

Historie

In meer dan 45 jaar is Vreugdenhil uitgegroeid tot wat het nu is en daar zijn we trots op. Vorig jaar hebben we een reis door de tijd gemaakt tijdens ons jubileumfeest ‘Histoury’. Hieronder nog een aantal hoogtepunten binnen onze reis door de tijd.

Werken bij ons

Staat jouw vacature er niet bij en wil je graag aan de slag bij Vreugdenhil kijk dan regelmatig op onze website!
Share
Vreugdenhil Young Plants
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren