Tuinbouw, Landbouw, Diervoeding/Feed
Limburg

Vossen Laboratories B.V.

Graafschap Hornelaan 182, 6004HT WEERT
+31495583400

Kernactiviteiten

Vossen The New Farming is een familiebedrijf opgericht in 1976 en actief in 27 landen. Sinds die tijd richten wij ons op de ontwikkeling, productie en verkoop van gezondheid ondersteunende middelen en concepten voor dier en gewas. Van vloeibare premixen, uierdips en bolussen tot bodemverbeteraars en biologische gewasbestrijdingsmiddelen. Vossen The New Farming staat garant voor de kwaliteit van haar producten, die van A-Z in-house worden ontwikkeld, geproduceerd en afgevuld. Dit staat ook toe om snel te schakelen in de productontwikkeling en de klant steeds met de meest innovatie oplossing ten dienste te zijn. Als (h)echt familiebedrijf heerst er een familiale sfeer, zijn de lijntjes van communicatie kort en staat ieders deur steeds open. Wil jij deel uitmaken van deze bruisende familieonderneming en met innovatie oplossingen je klanten vooruithelpen?
Share
Vossen Laboratories B.V.

Recente vacatures van Vossen Laboratories B.V.

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Sales Adviseur- Melkveehouderij en Gemengd bedrijf

Nederland/ Rayon nader overeen te komen
Vossen Laboratories B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren