Landbouw, Food, industrie
Zuid-Holland

Vogelsang B.V.

Kernactiviteiten

Vogelsang is van origine een Duits bedrijf en werd in 1929 opgericht door Hugo Vogelsang. Het is uitgegroeid tot een internationaal georiënteerd machineconstructiebedrijf, gespecialiseerd in technisch hoogstaande machines op het gebied van landbouw, biogas, industrie, transport en afvalwaterbehandeling.

Over ons

OVER HET BEDRIJF VOGELSANG
Leiderschap met know how en pioneersgeest
De wensen van onze klanten begrijpen, samen oplossingen uitwerken en voortdurend nieuwe ideeën ontwikkelen, dat was de denkwijze van de oprichters van ons bedrijf negentig jaar geleden. Vandaag de dag werken we nog steeds volgens hetzelfde principe. Precies om die reden hebben vele oplossingen, die wij hebben ontwikkeld op het gebied van verpompen, versnijden, verspreiden en biogastechniek, nu een leiderspositie in de wereldmarkt en worden ze met succes toegepast in vele sectoren. Vandaar onze uitspraak: LEADING IN TECHNOLOGY.

Eén ding is duidelijk: luiheid past niet in onze filosofie. Wij werken continu aan de optimalisatie van onze oplossingen en passen ze aan aan de wensen van onze klanten en aan de vragen vanuit de markt, zodat we kunnen bijdragen aan uw succes.
Share
Vogelsang B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren