Landbouw
Limburg

Vitacress

Faunalaan 50, 5928 RZ VENLO

Kernactiviteiten

Vitacress Real heeft de ambitie om dé kruidenspecialist van Europa te worden. Het bedrijf is sterk groeiend en heeft als missie mensen te laten genieten van eten met natuurlijke smaakmakers (zoals munt/peterselie/basilicum). Als je binnenkomt in het splinternieuw pand in Venlo proef je de versheid en de energie van Vitacress Real. Centraal staan vier waarden die bij al je collega’s voelbaar zijn. We grow, We care, We inspire and We smile.
Op meerdere internationale locaties worden jaarrond kruiden geteeld, om op deze manier te zorgen dat het gehele jaar een constante kwaliteit kan worden geboden. Vitacress Real teelt graag op plekken waar het product op de meest natuurlijke en duurzame wijze groeit. Daarom wordt er geteeld in onder andere Nederland, Duitsland, Engeland, Spanje, Portugal en Kenia. Op de vestiging in Venlo worden deze vers geteelde kruiden vervolgens verpakt voor de Europese afzetmarkt en de internationale consument. Je ontwikkelt een passie voor het product. Manager Sourcing Ranjen: “Ik vind het heerlijk om met kruiden te mogen werken, en mij in te mogen zetten voor het teeltproces van smaakmakers die heel veel mensen gelukkig maken.”
Share
Vitacress
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren