Veehouderij
Noord-Brabant

VION

Boseind 15, 5281 RM BOXTEL
+31411658555

Kernactiviteiten

Gezond en veilig voedsel produceren voor miljoenen mensen, elke dag weer.

Hoofdkantoor

Boxtel

Over ons

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met productielocaties in Nederland en Duitsland. Vion heeft verkoopkantoren in dertien landen wereldwijd. Onze vier business units Pork, Beef, Food Service en Retail leveren vers varkens- en rundvlees, vleesproducten, plantaardige alternatieven en bijproducten voor retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie.

Wij leveren aan klanten op onze thuismarkten in Nederland en Duitsland, maar ook in andere landen over de hele wereld. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Boxtel, Nederland.

Missie / Visie

Vion gelooft in een wereld waarin consumenten kunnen genieten van veilig en gezond voedsel van hoge kwaliteit. Voedsel dat goed smaakt en duurzaam is geproduceerd. In een wereld die onder druk staat door het overmatige gebruik van hulpbronnen wil Vion laten zien dat wij de realiteit van vandaag en de impact van onze industrie onderkennen.

Werken bij ons

Kom bij de Vion familie Door bij onze organisatie te werken, voeg je met jouw talenten en specialismen waarde toe aan onze voedselketen. En steun je onze missie: een wereldleider en betrouwbare partner zijn binnen de voedselketen, die mensen over de hele wereld van veilige vleesproducten voorziet.
Share
VION
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren