Noord-Holland

Koninklijke Vezet B.V.

Debbemeerweg 2, 1749 DK WARMENHUIZEN
+31226396000

Kernactiviteiten

Als het grootste groenten- en fruitverwerkingsbedrijf van Europa zijn wij marktleider op het gebied van vers gesneden groente en fruit. Vezet zorgt ervoor dat iedere dag weer iedereen in Nederland gezond én gemakkelijk kan eten.

Hoofdkantoor

Warmenhuizen

Over ons

ls het grootste groenten- en fruitverwerkingsbedrijf van Europa zijn wij marktleider op het gebied van vers gesneden groente en fruit. Vezet zorgt ervoor dat iedere dag weer iedereen in Nederland gezond én gemakkelijk kan eten. Wij werken hard om dit voor elkaar te krijgen. Dat kunnen we alleen maar doen met aandacht voor jou als medewerker en het productieproces.

Onze medewerkers
​Wij kunnen alleen groeien met de inzet van onze medewerkers. Daarom doen wij er alles aan om onze medewerkers een fijne werkomgeving te bieden. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. Maar daar houdt het niet op. Onze medewerkers kunnen altijd bij ons terecht, ook als het niet over werk gaat. Onze deur staat altijd open. Letterlijk. Wij zoeken mee naar een oplossing. Ook stimuleren wij onze medewerkers om gezond te leven. Zo bieden we bijvoorbeeld een bijdrage voor een fitnessabonnement en hebben we een fietsplan.

Fruitsalades, roerbaxmixen, rauwkost, pizza’s, soepgroenten.… Vezet maakt het allemaal! En dit is slechts een kleine greep van de producten die bij Vezet van de band rollen. Voor al deze producten gebruiken we dagverse producten die dagelijks worden aangeleverd door zo’n 80 vrachtwagens.
Share
Koninklijke Vezet B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren