Veehouderij
Gelderland

Verbeek Broederij en Opfok

Kauwenhoven 3, 6741 PW LUNTEREN
+31318578250

Kernactiviteiten

Verbeek Broederij en Opfok uit Lunteren levert broedeieren, kuikens en jonge leghennen aan legpluimveehouders in en buiten Europa. In de polder bij Zeewolde staat Verbeek’s professionele broederij.

Hoofdkantoor

Lunteren

Over ons

Samenwerken voor resultaat ....

Vanuit het hart van de Nederlandse legpluimveehouderij in Lunteren opereert Verbeek Broederij en Opfok. Verbeek levert broedeieren, kuikens en jonge leghennen aan legpluimveehouders in en buiten Europa. In de polder bij Zeewolde staat Verbeek’s professionele broederij.

Verbeek maakt zich sterk voor uw streven naar topresultaat waarbij klantwensen altijd centraal staan in onze bedrijfsvoering. Met de NOVOGEN genetica heeft Verbeek het beste potentieel in huis. Op managementvlak willen we de beschikbare know how binnen Verbeek graag met u delen. Uiteraard waar u dat binnen uw bedrijfsvoering wenst. Daarnaast werkt Verbeek nauw samen met onafhankelijke partners voor transport en veterinaire zaken, gespecialiseerd op hun vakgebied.

Op deze wijze werkt een gepassioneerd Verbeekteam samen met pluimveehouders aan een duurzame bedrijfsvoering. Met altijd de nadruk op diergezondheid, wet- en regelgeving, voedselveiligheid en hygiëne, zoals doorgevoerd binnen de hele Verbeekorganisatie (NEN ISO 9001 gecertificeerd).
Share
Verbeek Broederij en Opfok
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren