Tuinbouw, Landbouw
Noord-Holland

VCI Nederland BV

Daltonstraat 7 , 1704 SX Heerhugowaard
+31 72 576 2850

Kernactiviteiten

VCI Nederland heeft zich gespecialiseerd in grootschalige vermeerdering van jong plantmateriaal via weefselkweek, daarnaast heeft zij bekendheid verworven op het gebied van de 1 jarige doorteelt. Naast productielocaties in het buitenland heeft VCI Nederland de beschikking over een onderzoekteam dat zich bezig houdt met onderzoek en ontwikkeling van weefselkweek- en andere, nieuwe veelbelovende vermeerderingstechnieken.

Over ons

VCI Nederland is een belangrijke speler in de markt van de weefselkweekproductie en de 1 jarige doorteelt van onder andere Leliebollen, Aardappel miniknollen en afgeharde Vaste planten in plug. Het bedrijf is Naktuinbouw Elite® gecertificeerd voor Siergewassen en geregistreerd bij NAK als erkend producent van aardappel weefselkweekmateriaal (microplantjes, microknollen, vitroplanten en miniknollen).

VCI Nederland is een gecertificeerd bedrijf. Dit is een waarborg dat haar diensten worden uitgevoerd volgens beschreven procedures die voldoen aan internationaal erkende normen. Voor de interne organisatie in het laboratorium hanteert het bedrijf een zelf ontwikkeld kwaliteitssysteem QMS (Quality Manufactoring System). Dit systeem is gebaseerd op de ISO standaardnormen, maar gaat verder op het gebied van kwaliteitsborging van de producten zelf.

Alle activiteiten zijn gericht op weefselkweek productie en ontwikkeling van Lelie, Aardappel, Potplanten, Snijbloemen, Perkplanten, Vaste planten.

De productie vindt plaats in Nederland, India en Portugal
Share
VCI Nederland BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren