Tuinbouw, Landbouw, Food, retail en handel
Noord-Holland

Van der Plas Sprouts

Bijlestaal 1, 1721 PT Broek op Langedijk
+31226332999

Kernactiviteiten

Van der Plas b.v. is een familiebedrijf op het gebied van kiemgroenten.

Over ons

Van der Plas b.v. is een familiebedrijf op het gebied van kiemgroenten.
Bij van der Plas begon het allemaal met één product: taugé. Een aantal jaren later breidde het bedrijf zich uit van taugékwekerij tot kiemgroenten kwekerij met vier verschillende soorten kiemgroenten; Alfalfa, Radijs, peulvruchten mix en Taugé. Inmiddels staat de teller al op 25 verschillende soorten. Van der Plas Sprouts is uitgegroeid tot een van de grootste producenten van kiemgroenten in Europa en trendsetter op het gebied van kiemgroenten. Naast innovatie op het gebied van kiemen en verpakkingen heeft Van der Plas ook voedselveiligheid hoog in het vaandel staan en beschikken wij over elk benodigd certificaat; SKAL, FSSC 22000 en milieukeurmerk. Tevens is van der Plas Sprouts een door de NVWA erkende kiemgroenten kweker.

Alle kiemgroenten worden bij Van der Plas gekweekt in een hydrocultuur. Het gemiddelde groeiproces van kiemgroenten ligt tussen de 5 á 10 dagen. Door onze specialisme en de omloopsnelheid oogsten wij onze producten dagvers 365 dagen per jaar. Na het oogsten worden de kiemgroenten direct gewassen, waarna deze kiemgroenten direct in de koelcel worden geplaatst. De kiemen worden voor een groot deel zelf bij ons verpakt. De duurzame pvc-vrije verpakkingen zijn binnenkort in een hersluitbare variant te verkrijgen. De verschillende verpakkingen worden vervolgens gedistribueerd door Nederland en de rest van Europa.
Share
Van der Plas Sprouts
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren