Tuinbouw, Landbouw
Utrecht, Zuid-Holland

Van der Lans International BV

Gerrit van der Veenlaan 18 , 3743 DN Baarn
+31 35 642 2622

Kernactiviteiten

Van der Lans International importeert en distribueert topverse kwaliteit groenten en fruit in Europa.

Hoofdkantoor

Baarn

Over ons

Van der Lans International is een dynamisch familiebedrijf dat in 1991 is opgericht door grondlegger Jan van der Lans. Wij zijn internationaal actief in de import van (exotisch) fruit, groenten en fruitspecialiteiten uit meer dan 20 landen en concentreren ons daarbij voornamelijk op het zuidelijk halfrond. Onze producten worden verkocht en gedistribueerd naar diverse afnemers op de Europese markt.

Als onafhankelijke importeur beheersen wij het complete traject van teler tot eindafnemer. Zo ontstaat volledige transparantie in onze toevoerketen, waarin de voedselveiligheid is geborgd door alle relevante certificeringen. Dat vereist naast jarenlange ervaring, een hoge mate van vakkundigheid.

Ons succes is gebaseerd op 25 jaar ervaring, strategische expertise, gedegen marktkennis èn op de professionaliteit van onze partners. Sleutelvoorwaarden voor een uitstekende en vooral duurzame relatie, die voor alle betrokken partijen profijtelijk is. Met recht: a fruitful alliance.

Werken bij ons

Kijk voor werken bij Van Der Lans International op onze website!
Share
Van der Lans International BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren