Food, industrie, Food, foodservice, Food, retail en handel
Friesland

UCC Coffee Benelux B.V

De Klokslag, Koopman Heeresweg 3, 8701 PR Bolsward

Kernactiviteiten

Welkom bij UCC Europe. Wij maken deel uit van een wereldwijde koffiefamilie en zijn een toonaangevende end-to-end-leverancier op meerdere Europese markten. Onze missie is eenvoudig: meer mensen van betere koffie laten genieten.

Over ons

Wij werken in de hele waardeketen van koffieplant tot koffiekop en leveren kwalitatief hoogwaardige producten en diensten op schaal. Onze totaaloplossing voor koffie omvat het branden van koffie onder private label, merkkoffies, espresso-apparatuur van wereldklasse, datagedreven ondersteuning, category management en marktinzicht. Met wereldwijde, regionale en lokale expertise innoveren we en werken we samen met veel van Europa's meest dynamische retailers en out-of-home exploitanten.
Share
UCC Coffee Benelux B.V

Recente vacatures van UCC Coffee Benelux B.V

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren