Diervoeding/Feed
Gelderland

Twilmij B.V.

Houtbeekweg 4, 3776 LZ STROE
+31342441781

Kernactiviteiten

Hoogwaardige voeding, afgestemd op specifieke behoeften en ontwikkelingsfasen, laat dieren beter presteren in termen van groei, gezondheid en productiviteit. Als producent van premixen en melkvervangers voor de diervoederindustrie draagt Twilmij daar op duurzame wijze aan bij, met respect voor mens, dier en milieu.

Hoofdkantoor

STROE

Aantal medewerkers nationaal

70+

Aantal landen waar bedrijf actief is

Wereldwijd

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

20.000+

Over ons

Hoogwaardige voeding, afgestemd op specifieke behoeften en ontwikkelingsfasen,
laat dieren beter presteren in termen van groei, gezondheid en productiviteit.

Als producent van premixen voor de diervoederindustrie draagt Twilmij daar op duurzame wijze aan bij, met respect voor mens, dier en milieu.

Dit uit zich in een sterke focus op klantwensen, kennisontwikkeling en productinnovatie. Het uit zich ook in moderne bedrijfsprocessen, solide kwaliteitsborging, uitstekende after sales service en een open bedrijfscultuur, die ruimte biedt aan eigen initiatieven.

Vanuit een sterke betrokkenheid en in samenspraak met afnemers en toeleveranciers creëren de medewerkers permanent waarde voor diervoeding. Twilmij heeft de ambitie om toonaangevend te zijn en grenzen te blijven verleggen. Groei is geen doel op zich, maar vloeit voort uit onze bijdragen aan de resultaten van afnemers. Dat vormt al meer dan 50 jaar de kern voor succes.

Sinds November 2017 is Twilmij B.V. onderdeel van Koninklijke DSM N.V. te Heerlen.

Missie / Visie

De wereld van straks moet antwoorden geven op de vragen van nu. Heldere antwoorden op vragen die ertoe doen. De ontwikkeling van diervoeders bijvoorbeeld, die bijdragen aan een efficiënte, duurzame en gezonde voedselproductie.

Vragen en antwoorden komen samen in de premixen van Twilmij. Dat is het resultaat van onze intensieve samenwerking met voerfabrikanten. Gezamenlijk spelen we in op de uitdagingen van dierhouders. Ondernemers die acteren in een dynamische wereld. Een wereld waarin de beschikbaarheid van grondstoffen fluctueert, onderzoek inspireert en normen voortdurend worden aangescherpt.

Gevoed door een schat aan nutritionele kennis ontwikkelen we voor hen de meest effectieve premixen. Daarbij verenigen we de krachten van een toonaangevende multinational met de flexibiliteit van een lokale speler. Dat maakt ons tot een strategische partner. Want welke vraag er ook komt, er volgt een antwoord. Twilmij. Een hélder antwoord.

Werken bij ons

Kijk op onze website voor vacatures.
Share
Twilmij B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren