Gelderland

Teeling Petfood B.V

Van Leeuwenhoekstraat 26, 3846 CB HARDERWIJK

Kernactiviteiten

Teeling Petfood is, met ca. 200 medewerkers, een internationaal opererende organisatie in de petfood branche die zich richt op het winstgevend ontwikkelen, produceren en verkopen van een breed assortiment kwaliteitsvoeding voor honden en katten.

Over ons

Teeling Petfood is, met ca. 200 medewerkers, een internationaal opererende organisatie in de petfood branche die zich richt op het winstgevend ontwikkelen, produceren en verkopen van een breed assortiment kwaliteitsvoeding voor honden en katten. De producten worden o.a. onder merknaam en private label verkocht aan o.m. bekende Nederlandse en grote Europese retail organisaties. Naast het hoofdkantoor in Harderwijk heeft Teeling Petfood vier plants in Nederland. Op de plants in Hoogeveen en Heerhugowaard wordt natvoer in aluminium cups geproduceerd. Op de plant in Veenwouden (Friesland) de droge brokjes en op de plant in Opmeer (Noord-Holland) de snacks.

Kwaliteit, efficiency, persoonlijk contact en service zijn kernwaarden voor Teeling Petfood. De organisatie adviseert en ondersteunt haar klanten bij het selecteren van de juiste productvarianten en verpakkingen. Het continue streven naar het voortbrengen van nutritioneel verantwoorde kwaliteitsvoeding voor honden en katten is hierbij een belangrijk onderdeel. Met de inzet van de nieuwste technieken voldoen de productielocaties aan de hoogste kwaliteitstandaarden. Zie ook: www.teelingpetfood.com
Share
Teeling Petfood B.V
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren