Internationaal

SGL B.V. ( Stadium Grow Lighting)

Abr.Kroesweg 44, 2742 KX WADDINXVEEN
+31795933801

Kernactiviteiten

SGL ontwikkelt een compleet veldbeheersysteem om de grasgroei van professionele sportvelden wereldwijd het gehele jaar door mogelijk te maken, ongeacht klimaat en speelschema.

Hoofdkantoor

Waddinxveen

Aantal medewerkers nationaal

20

Aantal landen waar bedrijf actief is

30

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

23

Over ons

SGL biedt een compleet veldbeheersysteem om natuurgras in elk stadion, onder alle mogelijke omstandigheden en speelschema's te laten groeien. Door middel van het SGL systeem kan het veld intensiever worden gebruikt, bijvoorbeeld voor trainingen, wedstrijden of evenementen.

Het SGL systeem bestaat uit verschillende producttypes. Allereerst ontwikkelen wij speciale belichtings-units die op het veld worden geplaatst om het gras te laten groeien. Daarnaast hebben wij een analyse-systeem ontwikkeld dat alle groeiomstandigheden in en om het stadion meet en ondersteunen wij onze klanten met teelttechnisch advies. Tot slot bieden we verschillende geavanceerde producten die voor kwaliteitverbetering van het gras zorgen. Dit doen wij dus al bij ruim 190 stadions, waaronder die van Real Madrid, Arsenal, Manchester United en De Kuip.

Missie / Visie

De mogelijkheid bieden om natuurgras te laten groeien in elk stadion, onder alle mogelijke omstandigheden, zodat de natuurgraservaring voor de professionele sport wordt behouden.

Historie

Nico van Vuuren, van origine rozenkweker, startte Stadium Grow Lighting (SGL) in 2001 nadat hij zag dat het gras rondom zijn kassen in de winter als een speer groeide, terwijl de meeste voetbalvelden in Europa er verschrikkelijk slecht bij lagen. Na jaren van onderzoek, testen en ontwikkeling van het SGL systeem, werd in 2004 PSV Eindhoven uiteindelijk de eerste klant. Het systeem bracht vanaf dat moment een ware revolutie teweeg in de wereld van professionele natuurgras sportvelden. Daarvoor ontving Nico afgelopen 2 november bijzondere erkenning. Onder toeziend oog van 650 van de meest vooraanstaande grasexperts in Groot Brittanniƫ, reikte het Institute of Groundsmanship (IOG) de Lifetime Achievement Award aan Van Vuuren uit in Birmingham.
Share
SGL B.V. ( Stadium Grow Lighting)
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren