Diervoeding/Feed, Food, industrie
Noord-Brabant

Schouten Certification

Burgstraat 12 , 4283 GG Giessen
+31183446380

Kernactiviteiten

Schouten Certification is een onafhankelijke certificatie en inspectie instelling, die bedrijven in de keten van levensmiddelen en diervoeders en in de logistieke sector ondersteunt met objectieve en deskundige audits en inspecties.

Over ons

Wij zijn een kleine, flexibele organisatie met ~30 medewerkers in verschillende landen in Europa. Waar Schouten Certification niet zelf actief is, wordt samengewerkt met collega certificatie-instellingen.

Historie

Schouten Certification is opgericht in 2002 en legde zich sinds haar oprichting toe op het certificeren van diervoeder- en levensmiddelenbedrijven in Nederland. Vanaf 2004 wordt ook de Belgische markt bediend. In hetzelfde jaar werd Schouten Certification voor het eerst geaccrediteerd door de Nederlandse Raad van Accreditatie. Sindsdien heeft Schouten Certification zich ontwikkeld tot een internationale dienstverlener.

Schouten Certification is in 20 jaar uitgegroeid tot een klantgerichte organisatie met diepgaande expertise in de agrifood keten.
Share
Schouten Certification
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren