Landbouw, Veehouderij, Diervoeding/Feed, Food, industrie, Food, foodservice, Food, retail en handel
Noord-Brabant

Schouten Advies B.V.

Burgstraat 14 , 4283 GG Giessen
+31183733400

Kernactiviteiten

Schouten Advies B.V. is al 30 jaar actief in het begeleiden en adviseren van bedrijven die werkzaam zijn in de voedselketen en verwante sectoren. We bieden advies en ondersteuning op het gebied van (arbeids-)veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in de feed en food industrie. Ons klantenbestand bestaat uit 1-mans bedrijven én grote multinationals. We bedienen klanten wereldwijd, al zijn we met name actief in Nederland, België en Duitsland.

Over ons

Veiligheid en kwaliteit staan bij Schouten Advies voorop. Die veiligheid realiseren we in de eerste plaats door de implementatie van kwaliteitszorgsystemen. Dat doen we altijd in nauwe samenwerking met, en betrokkenheid van, de mensen in de bedrijven; met als doel structurele en continue aandacht voor kwaliteitszorg.

Onze specialismen zijn voedsel- en voederveiligheid en arbeidsveiligheid. Daarover kunnen wij u echt alles vertellen. Onze ervaren consultants ondersteunen u bij de voorbereidingen voor certificering en zijn een vast baken in het totale traject. Daarbij biedt Schouten Advies extra ondersteuning in de vorm trainingen die zowel in-company als op locatie worden georganiseerd.
Share
Schouten Advies B.V.

Recente vacatures van Schouten Advies B.V.

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Quality Consultant Feed

Combinatie van kantoor in Giessen en bij de klant. Deels werken vanuit huis is mogelijk.
Schouten Advies B.V.

Labeling Specialist

Giessen, deels thuis werken is mogelijk
Schouten Advies B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren