Veehouderij
Flevoland

Schothorst Feed Research B.V

Meerkoetenweg 26, 8218 NA LELYSTAD
+31320252294

Kernactiviteiten

Schothorst Feed Research is een onafhankelijke kennis- en onderzoeksorganisatie die wetenschappelijke, nutritionele kennis ontwikkelt en samen met haar klanten vertaalt naar nieuwe, innovatieve diervoerconcepten. Zo staat Schothorst Feed Research aan de basis van veel innovaties in de diervoeding.

Hoofdkantoor

Lelystad

Over ons

Wij ontwikkelen nutritionele kennis en implementeren deze samen met onze klanten in nieuwe, innovatieve diervoerconcepten. Zo staan wij aan de basis van veel innovaties in diervoeding en dragen wij bij aan het verbeteren van de concurrentiepositie van onze klanten.

Wij beschikken over uitgebreide kennis op onder meer de volgende gebieden:

voederwaardering
nutritionele behoeften van hoog productieve dieren
verteringsfysiologie
grondstofkwaliteit
kwaliteitsmanagement

Onze kennis voor de mondiale diervoerindustrie verzamelen wij in de state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten in Lelystad. Deze kennis vertalen wij in samenspraak met onze klanten in maatwerk advies. Zo hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor ambitieuze diervoerproducenten wereldwijd.

Missie / Visie

Visie
Schothorst Feed Research is de beste onafhankelijke partner om de wereld efficiënt en verantwoord te voeden. Wij doen dit door ontwikkeling en implementatie van veevoedkundige kennis.

Missie
Schothorst Feed Research is voor diervoeder-producerende bedrijven de internationale, onafhankelijke schakel tussen het genereren van kennis en het uitdragen van kennis.

Werken bij ons

Wil je deel uitmaken van onze boeiende organisatie? Kijk dan op onze website!
Share
Schothorst Feed Research B.V
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren