Noord-Holland

E&A Scheer BV

Herengracht 316, 1016 CD AMTERDAM
+31206243412

Kernactiviteiten

E&A Scheer is een vooruitstrevend familiebedrijf dat ruim 250 jaar bestaat. Tegenwoordig opereert E&A Scheer als een dynamisch en globaal bedrijf, maar importeert, blendt en verhandelt nog steeds volgens eeuwenoude traditie Rum, Batavia Arrack en Cachaça.

Over ons

E&A Scheer is een vooruitstrevend familiebedrijf dat ruim 250 jaar bestaat. Tegenwoordig opereert E&A Scheer als een dynamisch en globaal bedrijf, maar importeert, blendt en verhandelt nog steeds volgens eeuwenoude traditie Rum, Batavia Arrack en Cachaça. E&A Scheer levert ‘custom-made’ rum blends aan met name drankbedrijven in meer dan 50 landen wereldwijd. Het bedrijf werkt met 200 verschillende rumsoorten die het inkoopt vanuit zo’n 30 landen in het Caribisch gebied, Latijns Amerika, Azië en Afrika. Met een ervaren team wordt iedere dag een bijzondere prestatie geleverd. Geen dag is hetzelfde. Klantvriendelijkheid, hoge kwaliteit en uitstekende service zijn kernwaarden van E&A Scheer. Ter uitbreiding van het Operations Team in Amsterdam Sloterdijk zoeken wij versterking.
Share
E&A Scheer BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren