Diervoeding/Feed, Food, industrie, Food, retail en handel
Noord-Brabant

Rodenburg Productie BV

Denariusstraat 19 , 4903 RC Oosterhout (NB)
+31162497030

Kernactiviteiten

Rodenburg is een familiebedrijf, opgericht in 1945. Al drie generaties lang houden wij ons bezig met het opwaarderen van nevenstromen uit de AGF industrie en natief zetmeel.

Hoofdkantoor

Oosterhout

Over ons

De aardappelreststromen waren de basis van ons bedrijf. Tegenwoordig maken wij gebruik van verscheidene organische reststromen als grondstof voor onze eindproducten. Wat betreft onze eindproducten, is Rodenburg vooral bekend vanwege de productie van bioplastics. Maar minstens zo relevant is de productie van allerlei technische applicaties als biobased lijmen, -coatings, -latexen en -boorspoeling en de productie van pet food ingrediƫnten. Wij opereren internationaal en hebben een sterke groeiambitie.

Missie / Visie

Rodenburg staat voor duurzaamheid en een klimaat-neutrale economie. In ons groeibeleid staat het vervangen van milieubelastende producten centraal. Hiermee spelen wij in op de behoeften van de maatschappij; de toeleveranciers, afnemers en eindgebruikers.

Werken bij ons

Rodenburg staat voor een informele en collegiale werksfeer, waarin we samen werken aan een klimaat-neutrale economie en een duurzame toekomst. Wij hebben ambitieuze groeidoelstellingen en daarmee bieden wij jou volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Een baan met afwisseling en uitdaging in een dynamische omgeving, met marktconforme arbeidsvoorwaarden.
Share
Rodenburg Productie BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren