Veehouderij
Internationaal

Polem B.V.

Industrieweg 7 , 8531 PA LEMMER
+31514562447

Kernactiviteiten

Al ruim 40 jaar is Polem marktleider op het gebied van polyester silo’s en tanks.

Hoofdkantoor

Lemmer

Over ons

Al ruim 40 jaar is Polem marktleider op het gebied van polyester silo’s en tanks. Polem heeft deze positie bereikt doordat ze haar producten en diensten continue optimaliseert en luistert naar de wensen van de klant. Zo is bijvoorbeeld de mogelijke opslagcapaciteit van de silo’s en tanks aanzienlijk gegroeid. Polem produceert tanks en silo’s tot en met 9 meter diameter met een maximale opslagcapaciteit van 1500 m3!

Polem is onderdeel van de Plasticon Composites groep, wereldleider in corrosieresistente oplossingen voor wereldwijde industrieën.

Polem bestaat uit een team met ervaring, waaronder bekwame en gecertificeerde adviseurs, projectleiders en engineers. Zij hebben zeker tientallen jaren ervaring op het vlak van opslag. Zij stellen zich tot doel klantspecifiek maatwerk aan te bieden en te leveren. Dus creatieve oplossingen bieden vanuit een basis van vakkennis en ervaring.

De medewerkers zijn voor klanten altijd op zoek naar de meest optimale oplossing. Voor alle maatwerkaanvragen zijn zij in staat mee te denken en tot de juiste invulling te komen. Zij verzorgen en begeleiden projecten van A tot Z: ontwerp, engineering, productie, project management, transport, montage en onderhoud van uw opslagbenodigdheden.

Belangrijkste werkgebied van Polem is de West-Europese semiagrarische markt. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in levering aan industriële markten, waaronder de chemische procesindustrie, water- en afvalwater industrie, food en feed-industrie. Voor alle opslag van stortgoed en vloeistoffen biedt Polem een oplossing.
Share
Polem B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren