Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij
Noord-Brabant

Plant Health Cure

Het Zuiderkruis 37, 5215 MV 's-Hertogenbosch
+31137200300

Kernactiviteiten

Plant Health Cure is specialist en koploper op het gebied van mycorrhiza-technologie en bodembiologie. Wij leveren nuttige bodemschimmels en bodembacteriën en andere middelen die planten weerbaar maken en beter laten functioneren.

De beste gewasbescherming komt vanuit de eigen plantweerbaarheid

Hoofdkantoor

's-Hertogenbosch

Over ons

Het is met PHC producten mogelijk om drastisch te besparen op bestrijdingsmiddelen, maar ook op meststoffen. De gebruiker haalt minstens dezelfde productie tegen lagere kosten en het gewas is gezonder. De producten van Plant Health Cure dragen daarmee in belangrijke mate bij aan de verduurzaming van de groensectoren.

Missie / Visie

Visie:

PHC is een pioniersbedrijf, met een wetenschappelijk gefundeerde overtuiging over hoe land- en tuinbouw er uit zouden kunnen zien zonder het gebruik van kunstmest en een minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen. Het is een gegeven dat het gebruik van kunstmest automatisch leidt tot het gebruik van bestrijdingsmiddelen.

De beste gewasbescherming komt vanuit de eigen plantweerbaarheid, daarom is een gezonde bodembiologie essentieel voor gezonde gewassen.​ Wij zijn nu verantwoordelijk voor de toekomst van volgende generaties.

Missie:

PHC is in het leven geroepen om vanuit kennis en praktijkervaring te werken aan het herstellen van bodembiologie in land- en tuinbouw. PHC stimuleert herstellende landbouw door het creëren van bewustwording door kennisoverdracht en educatie op gebied van bodembiologie.

Daarnaast ontwikkelt PHC nuttige bodemschimmels, bodembacteriën en plantaardige meststoffen die bodemleven stimuleren en planten weerbaar maken. Het doel is om het gebruik van kunstmest, bestrijdingsmiddelen en chemie zo ver mogelijk terug te dringen, zonder productieverlies.

Werken bij ons

PHC kenmerkt zich als een informele organisatie met een middelgroot team. Een gedreven groep professionals die elkaar steeds motiveert om vernieuwend te denken. Korte lijnen, duidelijke communicatie en samen vooruit. Er is aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, een gezonde balans tussen werk en privé en een hoop gezelligheid. Gezien de sterke groei van onze bedrijf en de grote ambities zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega`s.
Share
Plant Health Cure
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren