Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij
Overijssel

Nomilk2day

Burgemeester van Roijensingel 13, 8011 CT Zwolle

Kernactiviteiten

Nomilk2day is een gespecialiseerd recruitment & executive search bureau voor topkandidaten (60-150k) en innovatieve bedrijven in de Agribusiness, Food & Industry. Vanuit een sterke niche focus, omvangrijk netwerk en een sterk track record onderscheidt Nomilk2day zich in haar vakgebied. Nomilk2day staat voor kwaliteit, daadkracht, betrouwbaarheid en resultaat. Indien gewenst ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij interim vraagstukken wanneer dat nodig is.

Hoofdkantoor

Zwolle

Aantal medewerkers nationaal

12

Over ons

Nomilk2day is een snelgroeiend en gespecialiseerd recruitment & executive search bureau in de agribusiness, food & industry. We richten ons specifiek op professionals, managers en directeuren op bachelor- en masterniveau met meerdere jaren succesvolle werkervaring.

De consultants van Nomilk2day staan bekend om hun grote netwerk en branchekennis waarmee ze een bijdrage leveren aan human capital vraagstukken. En dat doen wij allemaal net even anders. Vernieuwender, innovatiever en daarmee ook effectiever. Kies je voor ons, dan ben je verzekerd van mensen die jou en jouw branche begrijpen.

Onze kracht ligt in onze benadering, diepgaande kennis, ervaren headhunters, een groot netwerk en de innovatieve manier van positioneren van opdrachtgevers en vacatures.

Opdrachtgevers zijn onder andere Aviko, Agrifirm, Barentz, Peijnenburg, Nutreco, CID Lines, Elanco, ForFarmers, Ausnutria Hyproca, Zoetis, Koopmans Meel, Wageningen UR, Boehringer Ingelheim, GEA, Yili en LambWeston.

Nomilk2day is gevestigd in Zwolle.

Marktgebieden:

** Agribusiness **
> Animal nutrition
> Animal health
> Veterinary
> Agrochemicals / supplements
> Farming technology
> Agriculture
> Horticulture
> Seeds
> Plant cultivation

** Food & Industry **
> Food Production
> Retail / FMCG
> Trading
> Biotechnology
> Chemicals
> Pharmaceuticals
> Electronics & Industrial Automation
> Mechanical & Industrial Engineering
> Packaging

Functiegebieden:
> Engineering
> General Management
> HR & Finance
> Logistics
> Operations
> (Process) Technology
> Project Management
> Quality / Safety
> R&D
> Sales & Marketing

Missie / Visie

Recruiting The Best Better

Historie

De headhunters binnen Nomilk2day hebben jarenlange ervaring in de agribusiness, food & industry. Zowel operationeel als op het gebied van recruitment en executive search. We verstaan ons vak en beschikken over diepgaande kennis van de sectoren waarin wij actief zijn.

Werken bij ons

https://nomilk2day.nl/nl/opdrachtgevers/51/nomilk2day-bv
Share
Nomilk2day
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.