Zuid-Holland

Nolet Distillery B.V.

Hoofdstraat 14, 3114 GG SCHIEDAM
+31102462929

Kernactiviteiten

Nolet Distillery is een succesvol familiebedrijf en sinds 1691 gevestigd in Schiedam. In Nederland is Nolet vooral bekend geworden met Ketel 1 Jenever, echter Ketel One Vodka heeft het bedrijf een speler van wereldformaat gemaakt. De nauwe samenwerking met Diageo, wereldleider op het gebied van distillaten van hoge kwaliteit, leidt tot verdere groei wereldwijd. Traditie, kwaliteit en betrouwbaarheid behoren tot de kernwaarden van het bedrijf. Dagelijks werken de medewerkers met trots aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en haar producten. Deze producten worden allemaal geproduceerd en gebotteld in Schiedam.

Hoofdkantoor

Schiedam

Over ons

De familie Nolet bewaakt al 325 jaar de smaak en de kwaliteit van alles wat Nolet Distillery verlaat: Ketel One Vodka, KETEL1 Jenever en NOLET’S Gin. Al elf generaties lang weten wij steeds oude tradities te combineren met moderne technieken om de smaak en kwaliteit van elke fles te garanderen. De 9 voorvaderen voorafgaand aan de huidige generaties gaven van vader op zoon de geheime familierecepten door. In dagboeken tekent elke Nolet nieuwe ideeën en inzichten op. Die dagboeken met de recepturen liggen in een kluis, waarvan per generatie maar één Nolet de sleutel heeft. Een familielid keurt nog altijd elk distillaat op de smaak en kwaliteit van ons eeuwenlange vakmanschap.

Historie

Nolet Distillery is geboren en getogen in Schiedam. In 1691 streek Joannes Nolet er neer tussen de graanpakhuizen. Nu, 325 jaar later, is Nolet Distillery nog altijd thuis in de stad waar de jeneverproductie in de 18e en vooral de 19e eeuw zijn hoogtepunt bereikte. Schiedam blijft voor Nolet Distillery dan ook de geboortegrond waar ons hart ligt en van waaruit wij opereren. Vanuit die betrokkenheid ondersteunen wij lokale initiatieven en maakten wij de KetelFactory mogelijk: een projectruimte voor beeldend kunstenaars.
Share
Nolet Distillery B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren