Tuinbouw, Landbouw
Gelderland

MeMon BV

Lovinklaan 1, 6821 HX ARNHEM
+31263523100

Kernactiviteiten

Ben jij een Operations Manager met ondernemersbloed, gezag en kennis van productietechnologie? Dan zoekt MeMon jou om de productiesite in Emst te leiden en in binnen- en buitenland op zoek te gaan naar nieuwe productielocaties voor organische meststoffen die voldoen aan lokale vereisten met betrekking tot bodem en klimaat, de gewassen die geteeld worden en de wijze van toediening.
MeMon BV is een toonaangevende en ambitieuze ontwikkelaar, producent en distributeur van organische, organo-minerale en ecologische meststoffen en bodemverbeteraars. Vanuit een drietal productielocaties worden producten naar meer dan 70 landen wereldwijd geëxporteerd. Deze vinden hun weg naar de professionele tuinbouw, de hobbymarkt (tuincentra, bouwmarkten en supermarktketens) en de markt voor openbaar groen, sportvelden en golfterreinen.
Er wordt continu geïnvesteerd in uitbreiding en optimalisatie van productie met nadruk op technologie en kwaliteitscontrole. Hierdoor kan worden voldaan aan alle nationale en internationale normen en eisen. Een hoge mate van flexibiliteit maakt snelle aanpassing en omschakeling mogelijk.
Share
MeMon BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren