Veehouderij
Friesland

Melkmachine Centrum Noord b.v.

De Hemmen 78, 9206 AG DRACHTEN
+31512540044

Kernactiviteiten

GEA Farm Technologies Nederland BV is de Nederlandse verkooporganisatie van GEA Farm Technologies, een innovatieve onderneming die wereldwijd geïntegreerde product- en systeemoplossingen biedt aan (melk)veehouders.

Over ons

GEA Farm Technologies Nederland BV is de Nederlandse verkooporganisatie van GEA Farm Technologies, een innovatieve onderneming die wereldwijd geïntegreerde product- en systeemoplossingen biedt aan (melk)veehouders. Op het vlak van melktechniek biedt GEA Farm Technologies oplossingen voor automatisch en traditioneel melken, stalinrichting, voersystemen, automatisering, onderhoud en After-Sales producten.
Melkmachine Centrum Noord (MCN) is een zelfstandig dealerbedrijf dat in het Noorden van Nederland verantwoordelijk is voor de verkoop, montage en service van de producten en diensten van GEA Farm Technologies. MCN is door de jaren heen doorgegroeid tot één van Europa's grootste GEA Farm Technologies dealers. Vanuit de vestigingsplaats in Drachten worden ruim 600 melkveehouders ondersteund door een sterk gemotiveerd team van ca. 25 medewerkers. De organisatie wil binnen de melkveehouderij toegevoegde waarde bieden met haar kennis en ervaring over farm technologies. Dit betekent dat een optimale samenwerking tussen commercie, projecten en de interne organisatie een belangrijk onderdeel wordt.
Share
Melkmachine Centrum Noord b.v.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren