Tuinbouw, Food, industrie
Zuid-Holland

AXXENT Masters in Tea

Avelingen West 50 , 4202 MV Gorinchem
+31183407490

Kernactiviteiten

Axxent Masters in Tea streeft ernaar de theemarkt te verrijken. Dit doen we met theeconcepten die duurzaam, innovatief en origineel zijn. Onze blends en verpakkingen worden altijd naar wens samengesteld, zowel voor de out-of-home als retail markt.

Over ons

Axxent Masters in Tea biedt al meer dan 25 jaar haar nationale en internationale klanten originele en succesvolle theeconcepten. Theeconcepten die samen met een toegewijd en professioneel team worden bedacht, ontwikkeld en geproduceerd.

Missie / Visie

Onze missie is de traditionele thee markt te veranderen en te fascineren met verrassende en vernieuwende thee concepten. Betoveren met kwalitatieve thee en heerlijke smaken. Daarbij staat bewust genieten van thee bij ons hoog aangeschreven. Wij kunnen onze thee gecertificeerd produceren met de keurmerken Fairtrade, Rainforest of SKAL Bio.

Wij geloven in een intensieve zakelijke relatie met onze klanten. Met passie voor thee, enthousiasme, maatschappelijke betrokkenheid en partnerschap streven wij naar succesvol zaken doen in een vriendelijke sfeer.

Ga de uitdaging met ons aan! We inspireren u graag met de vele mooie theeproducten die we u kunnen bieden.
Share
AXXENT Masters in Tea
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren