Tuinbouw, Landbouw
Noord-Brabant

Legro

Gerstdijk 20 , 5704 RG Helmond
+31 493 691 416

Kernactiviteiten

Wij zijn Legro, specialist in substraten en dekaarde. Dat doen we anders dan anderen; al bijna 100 jaar.

Hoofdkantoor

Helmond

Over ons

Bij Legro zijn we gepassioneerd van bodemsubstraten - sommigen zeggen "bezeten". En we zijn er zo enthousiast over dat we wel iedere hardwerkende teler op de hele wereld het beste substraat voor zijn teelt willen leveren. Daarom hebben we de hele productie en de logistiek in eigen beheer. Zodat we controle hebben over de gehele keten en onze eigen hoge standaarden kunnen hanteren.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Helmond. In Helmond mengen wij ook substraten op maat voor boomkwekerijen, zaai- en stekbedrijven en zachtfruitteelt, wereldwijd. Daarnaast richten we ons op private label en consumenten. Onder de merknaam Topterra produceren we op productielocaties in Nederland en Duitsland dekaarde voor de champignonteelt. Een aanzienlijk deel van onze grondstoffen komt van eigen veenvelden in de Baltische staten en onze kokosproductielocatie in India. Onze verkoopkantoren zijn gevestigd in Nederland, Australiƫ, de VS en Mexico.

Werken bij ons

Legro is een familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en waar samen hard wordt gewerkt. Wij zijn trots op ons bedrijf en onze producten.
Share
Legro
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren