Tuinbouw
Flevoland

Kwekerij Baas

Enserweg 4, 8307 PL Ens
+31 527 251 212

Kernactiviteiten

Bij Baas geloven we in de kracht van puur tuingeluk en willen we iedereen het hele jaar door blij
maken met bloeiende seizoensplanten voor tuin, balkon en terras. Bloeiende blijmakers noemen wij dat. Als producent van pot- en tuinplanten dragen wij bij aan verkoop,
herhalingsaankopen en een maximaal schaprendement.

Hoofdkantoor

Ens

Over ons

Kwekerij Baas levert jaarrond kleurrijke seizoensbloeiers aan de grootschalige retail. Handelaren en retailers uit Europa kunnen ieder seizoen bij de kwekerij terecht voor een grote diversiteit aan pot- en tuinplanten, waaronder violen, perkplanten, bolchrysanten en kerststerren. Daarnaast denken wij graag met u mee om ons product bij uw klant te laten aansluiten om de verkoop te stimuleren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en is daarom bij ons vanzelfsprekend. Wij leveren topkwaliteit seizoensplanten!

Missie / Visie

Bij Baas geloven we in de kracht van puur tuingeluk en willen we iedereen het hele jaar door blij maken met bloeiende seizoensplanten voor tuin, balkon en terras. Bloeiende blijmakers noemen wij dat. Met bijna veertig jaar kweekervaring, maken wij ieder seizoen de mooiste seizoensbloeiers in de beste kwaliteit. Wij nemen onze verantwoordelijkheid als leverancier van deze bloeiende blijmakers en houden hierbij het hele proces van zaadje tot aan eindproduct in eigen hand. Hiermee dragen wij bij aan een optimale verkoop, een maximaal schaprendement en een consument die hier ieder jaar voor terugkomt. Wat wilt u nog meer?

Historie

De broers Jarno en Dieter Baas leiden het bedrijf sinds 2011. Het familiebedrijf is eind jaren 70 gestart door Arie en Ineke Baas en is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de sierteeltbranche. Met een goed team van vaste medewerkers, werken wij samen om het mooiste product, met de beste kwaliteit op een zo duurzaam mogelijke manier te produceren.

Werken bij ons

Wil jij meewerken aan het succes van onze bloeiende blijmakers? Kijk dan op onze website.
Share
Kwekerij Baas
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren