Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Kraakman Perfors B.V.

Beijneslaan 169 a, 1947 HK BEVERWIJK
+31854879157

Kernactiviteiten

Kraakman Perfors B.V. is een John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht met 100 gemotiveerde medewerkers. Momenteel hebben zij vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ’t Zand, Bakkum en Soesterberg.

Over ons

Kraakman Perfors B.V. is een John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht met 100 gemotiveerde medewerkers. Momenteel hebben zij vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ’t Zand, Bakkum en Soesterberg. Op al deze vestigingen hebben zij een showroom, een compleet uitgeruste werkplaats en een onderdelenmagazijn. De hoofdactiviteit is het verkopen en onderhouden van John Deere machines. Het gaat daarbij om zowel Landbouw als Tuin, Park & Golf. Naast het dealerschap van Landbouw en Tuin & Park heeft Kraakman Perfors B.V. het importeurschap voor John Deere golfmachines in Nederland. Naast het merk John Deere voeren zij een groot aantal andere A-merken zoals Avant, Stihl, Roberine, Goupil, GKB, Trilo en Vredo.
De businessgroep Tuin, Park & Golf heeft een gevarieerd klantenbestand bestaande uit o.a. diverse overheden, aannemers, werkvoorzieningschappen, hoveniers en golfbanen.
Share
Kraakman Perfors B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren