Zuid-Holland

Kraaijeveld

Herenlaan 27, 3155 DC MAASLAND
+31107504300

Kernactiviteiten

Kraaijeveld is sinds 1960 een im- en export bedrijf te Rotterdam (Maasland) en levert een dagvers assortiment van groente en fruit.

Hoofdkantoor

Maasland

Over ons

Kraaijeveld: een vertrouwde naam met een verrassende visie. Als zelfstandige en onafhankelijke leverancier zoeken wij vanuit de bron het allerbeste voor onze klanten. In de breedste zin des woords. Want ons team van ervaren specialisten is 24 uur per dag, 6 dagen per week bezig om onze klanten te ontzorgen en aan hun specifieke wensen te voldoen. We denken mee in het gehele proces en komen pro-actief met effectieve oplossingen. Uw business is onze business!

Kraaijeveld is opgebouwd uit 3 verschillende afdelingen. Verwerking, Gastronomie en Groothandel.

Werken bij ons

Wil jij onderdeel uitmaken van een succesverhaal en meeschrijven aan het volgende hoofdstuk? Meegroeien met een organisatie die in ruim 50 jaar is uitgegroeid van een groentewinkel tot een ultramoderne AGF-ontzorger? Kraaijeveld is een bedrijf met ruim 100 medewerkers die dag in, dag uit het beste uit zichzelf halen en altijd net iets beter, creatiever en oplossingsgerichter willen zijn dan de concurrentie. Bij ons staat de klant altijd centraal en daarom vinden we het belangrijk om attent met de klanten en elkaar om te gaan. Lijkt het je interessant om bij een kerngezond, ambitieus en snelgroeiend AGF-bedrijf aan de slag te gaan? Herken jij je in onze kernwaarden daadkracht, verrassend, attent, slim en hoogwaardig, dan maken wij graag kennis met jou. Stuur een open sollicitatie naar: solliciteren@kraaijeveld.com
Share
Kraaijeveld
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren