Veehouderij
Utrecht

Kiwa CMR

Nevelgaarde 20d, 3436ZZ NIEUWEGEIN
+31889984300

Kernactiviteiten

Kiwa CMR is onderdeel van Kiwa. Kiwa is internationaal een toonaangevende partij op het gebied van testen, inspectie en certificering en bepalen op veel gebieden de kwaliteitsnorm.

Hoofdkantoor

Nieuwegein

Missie / Visie

Kiwa wil bedrijven en organisaties vooruit helpen als onpartijdige, onafhankelijke en innovatieve partner. U heeft de ambitie, wij de kennis om samen met u vooruitgang te boeken. Onze kernactiviteiten zijn Testing, Inspecties en Certificering (TIC), Training en Consultancy. Op basis van gelijkwaardigheid streven we naar een langdurige relatie met u om u te helpen bij het verbeteren van uw organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers. Zo willen we een bijdrage leveren aan steeds betrouwbaarder, veiliger, efficiënter en duurzamer wordende organisaties die de hoogste kwaliteit kunnen bieden en op die manier waarde toevoegen aan de samenleving. Trust, Quality, and Progress!

Werken bij ons

Werken bij Kiwa betekent dat je werkt in een organisatie die voor het beste gaat. Ons interne motto is ‘We ARE Kiwa’, waarbij de A, de R en de E staan voor Ambitious, Reliable and Engaged, ofwel: Ambitieus, Betrouwbaar en Betrokken. Die drie kernwaarden zijn het uitgangspunt voor alles wat we doen en met iedereen met wie we omgaan en zakendoen. Gezond verstand, dingen voor elkaar krijgen en een positieve benadering karakteriseren iedere Kiwa-collega.
Share
Kiwa CMR
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren