Noord-Holland

Kitchen on a Mission

Escudoweg 1, 2153 PC NIEUW VENNEP

Kernactiviteiten

Kitchen on a Mission bestaat sinds 1994 en produceert koelverse tapas, spreads en maaltijdcomponenten voor de Retail & Foodservice, met Jumbo als grootste afnemer.

Hoofdkantoor

Nieuw Vennep

Over ons

Kitchen on a Mission bestaat sinds 1994 en produceert koelverse tapas, spreads en maaltijdcomponenten voor de Retail & Foodservice, met Jumbo als grootste afnemer. Kitchen on a Mission is onderdeel van Signature Foods: marktleider in de Benelux op het gebied van salades en tapas waaronder ook Johma, Heks’nkaas, Westland Salades, Hamal (BE), Salsa Food Group (BE) en MAGA (PL) vallen. De kern van Kitchen on a Mission is hun ‘keuken’, een productielocatie in Nieuw-Vennep waar voedselveiligheid, kwaliteit, flexibiliteit én efficiency centraal staan. Het jonge team van Kitchen on a Mission kenmerkt zich door een enorme inzet, ondernemerschap en gedrevenheid, gecombineerd met een stevige kennis en ervaring op het gebied van food, productie en innovatie. Het zijn stuk voor stuk netwerkers die ‘out of the box’ denken en daarmee samenwerkingsverbanden creëren. Kitchen on a Mission gaat de komende jaren flink groeien om nóg meer mensen in binnen- en buitenland kennis te laten maken met hun producten.

Werken bij ons

Kitchen on a Mission is altijd op zoek naar frisse, slimme nieuwe collega's om ons avontuur samen mee te beleven.
Share
Kitchen on a Mission
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren