Veehouderij
Overijssel

Kepro

Maagdenburgstraat 17 , 7421 ZA Deventer
+31 570 662 900

Kernactiviteiten

Kepro levert diergeneesmiddelen voor het voorkomen en oplossen van gezondheidsproblemen bij landbouwhuisdieren

Hoofdkantoor

Deventer

Aantal landen waar bedrijf actief is

Actief in 85 landen wereldwijd, van Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië tot en met Midden- en Zuid-Amerika.

Over ons

Kepro is sinds 1972 producent van diergeneesmiddelen voor landbouwhuisdieren en is gevestigd in Deventer. Onze producten zijn te vinden in zo’n 85 landen wereldwijd, van Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië tot en met Midden- en Zuid-Amerika. Wij produceren zowel steriele als niet-steriele diergeneesmiddelen. Dit zijn voornamelijk wateroplosbare poeders, orale vloeistoffen, injectievloeistoffen en specialiteiten zoals antiparasitaire middelen. Het hoogwaardige productieproces voldoet aan de laatste Europese GMP (Good Manufacturing Practice) normen, waardoor de kwaliteit altijd gewaarborgd is.

Missie / Visie

Iedere veehouder, waar ook ter wereld, helpen om zijn dieren gezond te maken en gezond te houden, dat is onze missie. Om deze missie te volbrengen ontwikkelen wij veterinaire oplossingen. Kepro levert diergeneesmiddelen die speciaal gericht zijn op het voorkomen en oplossen van gezondheidsproblemen bij landbouwhuisdieren. Wij bieden aantoonbare meerwaarde voor onze afnemers dankzij de constante ontwikkeling van onze producten en service en de toepassing van onze kennis en kunde.

In de meest ideale situatie worden de diergeneesmiddelen van Kepro toegepast in doordacht en consequent doorgevoerd farm-management. Zo vervullen de producten een ondersteunende rol voor gezonde en optimaal presterende dieren. Kepro heeft kennis in huis en vindt het belangrijk om dit met u te delen. U vindt allerlei informatie over dierziekten, goed farm-managment en het gebruik van Kepro producten in de Kepro Academy.

Werken bij ons

‘Kepro streeft naar gezonde dieren, wereldwijd. Wij leveren hiervoor kwalitatief hoogstaande producten en delen onze expertise om een waardevolle en betrouwbare partner voor onze klanten te zijn’, dat is waar we voor staan bij Kepro.
Share
Kepro
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren