Veehouderij
Noord-Brabant

Kanters Special Products B.V.

De Strater 32, 5737 RV LIESHOUT
+31499425600

Kernactiviteiten

Kanters Special Products ontwikkelt, produceert en verkoopt o.a. voedingssupplementen, reinigings- en desinfectiemiddelen voor (water)leidingen en kuikenpapier vanuit onze vestiging in Lieshout. Deze producten worden wereldwijd ingezet binnen de intensieve veehouderij met als doel het verbeteren van het bedrijfsresultaat door ondersteuning van de diergezondheid en het voorkomen van het gebruik van antibiotica.

Hoofdkantoor

Lieshout

Over ons

Met onze specialisatie in vloeibare voedingssupplementen ter ondersteuning van de diergezondheid en het voorkomen van het gebruik van antibiotica verbeteren wij uw bedrijfsresultaat. Wij ontwikkelen, produceren en leveren voedingssupplementen, reinigings- en desinfectiemiddelen, kuikenpapier, broeiremmers en klauwverzorgingsmiddelen.

Onze bedrijfsaanpak is gericht op drinkwaterhygiëne en vloeibare voedingssupplementen die voornamelijk via het drinkwater of brijvoer worden toegediend. Dieren drinken minimaal twee keer meer dan ze eten. Indien een dier ziek of gestrest is, zal het minder voer opnemen, maar wel blijven drinken. Dit maakt water het perfecte medium om de diergezondheid met voedingssupplementen te ondersteunen.

Daarnaast is het mogelijk om onze voedingssupplementen toe te voegen aan het basisrantsoen. Op deze wijze optimaliseren wij uw dagrantsoen en beschermen het voermengsel tegen broei.

Missie / Visie

Missie
Healthy Animals, Healthy Farm dat is waar wij voor staan. Door het toevoegen van vloeibare voedingssupplementen ondersteunen wij de diergezondheid, verminderen we het antibioticagebruik en zorgen we voor een beter dierenwelzijn. Gezonde dieren presteren beter, wat zal resulteren in een hoger bedrijfsresultaat voor de veehouder.

Visie
We streven ernaar om een toonaangevend bedrijf te zijn in het ontwikkelen van duurzame alternatieven voor antibiotica die zowel de diergezondheid, dierenwelzijn als de bedrijfsresultaten verbeteren.
Share
Kanters Special Products B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren