Drenthe

Jellice Pioneer Europe B.V.

Kapitein Antiferstraat 31, 7821 BG EMMEN
+31591657781

Kernactiviteiten

Jellice Pioneer Europe B.V. ontwikkelt, produceert en vermarkt hoogwaardige gelatineproducten voor toepassing in food, farma en cosmetica.

Over ons

Jellice Pioneer Europe B.V., gevestigd in Emmen, maakt onderdeel uit van de Aziatische Jellice Pioneer Group met productielocaties in Taiwan, Japan, India en China. De groep ontwikkelt, produceert en vermarkt hoogwaardige gelatineproducten voor toepassing in food, farma en cosmetica. In Emmen vindt de productie en verkoop plaats voor de Europese markt met als belangrijke afzetmarkten de zoetwaren- en zuivelindustrie. Jellice Pioneer mag diverse
A-merkfabrikanten tot haar klanten rekenen. De locatie telt circa vijftig medewerkers.
Belangrijke succesfactoren zijn het ‘state-of-the-art’ productieproces en de continue aandacht voor kwaliteit en (voedsel)veiligheid. Dit begint al bij de zorgvuldige inkoop, aanvoer en controle van grondstoffen en eindigt pas met een tevreden klant. De QESH Manager heeft een belangrijke rol bij het realiseren en continueren van dit hoge kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn.
Share
Jellice Pioneer Europe B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren