Veehouderij
Gelderland

Impex Barneveld B.V.

Harselaarseweg 129, 3771 MA BARNEVELD

Kernactiviteiten

Impex is sinds 1971 een pionier en specialist in de ontwikkeling, productie en verkoop van drinksystemen voor de internationale pluimvee- en varkenshouderij.

Over ons

Impex is sinds 1971 een pionier en specialist in de ontwikkeling, productie en verkoop van drinksystemen voor de internationale pluimvee- en varkenshouderij. Impex automatische AGRILAND® drinkwatersystemen zijn geboren uit de behoefte naar efficiënte automatiseringssystemen voor de veeteelt. Vanuit het hoofdkantoor, Impex Barneveld BV, wordt wereldwijd de marketing & sales gecoördineerd. In 1987 wordt in de U.S.A. Impex Gainesville, Inc. opgericht van waaruit de markt in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika wordt bewerkt. Impex heeft een eigen productiebedrijf nabij Frankfurt (D) waar de onderdelen voor de drinkwatersystemen worden geproduceerd en geassembleerd. De totale bedrijfsgroep bestaat uit ongeveer 100 medewerkers. Impex exporteert naar meer dan 90 landen en maakt al jaren een stevige groei door. Verkoop, levering en montage vindt plaats via een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde distributeurs. Daarnaast wordt de OEM-markt van stalinrichtingsbedrijven beleverd. Teneinde de groei verder te faciliteren is er behoefte ontstaan aan een Commercieel Manager.

Missie / Visie

Missie
Een bijdrage leveren aan het efficiënter maken van de bedrijfsvoering van de eindgebruiker en optimalisatie op het gebied van hygiëne. Dit doen we door de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten, die we leveren aan een mondiaal netwerk van gespecialiseerde dealers. Met onze geavanceerde, automatische drinkwatersystemen willen we de verwachtingen van onze klanten en eindgebruikers overtreffen.

Visie
Impex is wereldwijd een toonaangevende speler. Om deze positie te behouden en verder uit te bouwen, investeren we continu in innovatie en educatie. Ook zijn we nauw betrokken bij onderzoeken naar onder meer diergedrag én spelen we voortdurend in op marktontwikkelingen en de wensen van onze klanten. Dit leidt tot innovatieve producten die de bedrijfsvoering van de eindgebruikers daadwerkelijk verbeteren.
In onze visie drinken pluimvee, varkens en ander vee altijd zo schoon mogelijk water, in de juiste hoeveelheid.

Werken bij ons

Vacatures bij Impex Barneveld, neem contact met ons op.
Share
Impex Barneveld B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren