Landbouw
Friesland

HZPC Holland B.V.

Edisonweg 5, 8501 XG JOURE
+31513489888

Kernactiviteiten

Wij hebben een passie voor aardappelen en zijn specialisten in ons vakgebied. We zijn een innovatieve marktleider in aardappel veredeling, pootgoed verkoop en product concept ontwikkeling.

Hoofdkantoor

Joure

Over ons

In ons werk willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van verantwoorde voeding voor een groeiende wereld bevolking. Dit klinkt misschien als een nobel streven voor een commercieel bedrijf, maar voor ons is het absoluut realistisch. We zijn ervan overtuigd dat onze aardappelen echt een verschil kunnen maken in de wereld. Waarom? Omdat aardappelen HET antwoord zijn op de stijgende vraag naar voedsel.

Missie / Visie

Wij willen een toonaangevende speler in de aardappelwereld zijn. Landsgrenzen houden ons daarbij niet tegen; overal waar onze rassen bij kunnen dragen, zijn we aanwezig. Wij geloven dat groei en ontwikkeling samen met onze ketenpartners essentieel is om toegevoegde waarde te leveren in de keten en internationaal toonaangevend te blijven. Als bedrijf, team en ketenpartner zijn wij een betrouwbare en ambitieuze partner.

Onze missie is een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van verantwoord voedsel voor een groeiende wereldbevolking. Wij willen dat doen door de aardappelteelt in de wereld te verbeteren. Samen met onze kwekers en telers zetten wij ons daarvoor in. Het ontwikkelen van sterke rassen afgestemd op verschillende klimaten en groeiomstandigheden, spelen hierbij een belangrijke rol.
Share
HZPC Holland B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren