Landbouw
Drenthe

HuizingHarvest

Phileas Foggstraat 76, , 7825 AM Emmen
+31884278378

Kernactiviteiten

HuizingHarvest is een internationaal adviserende organisatie en dienstverlener in de agrarische sector. In deze sector bieden zij technische ondersteuning voor ontwikkelingsactiviteiten van verschillende machinefabrikanten van landbouwmachines.

Hoofdkantoor

Emmen

Aantal medewerkers nationaal

22

Aantal landen waar bedrijf actief is

Vestigingen in Nederland en Australië. Projectmatig in meer dan 70 verschillende landen.

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

33

Over ons

HuizingHarvest is een krachtig team van professionals in agro en agrotechniek. In 2009 zijn we gestart als jonge avonturiers in de agrarische sector. Inmiddels zijn we vanuit onze vestigingen in Nederland en Australië, projectmatig actief in meer dan 70 verschillende landen. Als dienstverlener verrichten we technische werkzaamheden. Denk aan het testen, demonstreren en geven van praktische trainingen in opdracht van onder andere machinefabrikanten en grootschalige akkerbouwbedrijven. Met volle overtuiging geloven we in de kracht van vernieuwing en technische kennis als dé sleutel tot de toekomst van de landbouw.
Share
HuizingHarvest

Recente vacatures van HuizingHarvest

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren